donderdag 8 september 2011

Bovenbouwkamp Hilversum

 Ø  Wie vertrekt wanneer?

di 4 oktober – woe 5 oktober meester Harry (rockende Russen) 
woe 5 oktober – do 6 oktober meester Rik (geniale Groenlanders)
do 6 oktober – vrij 7 oktober juf Sanne (snelle sombrero’s)

Belangrijk:
- We vertrekken altijd vanaf de parkeerplaats bij de kerk aan de Plantage.
- Zorg dat je er om 11.00 uur bent.
- De kinderen hoeven de ochtend van het vertrek niet naar school.

Ø  Wat moet je allemaal meenemen?
o   Slaapzak, onder- en/of hoeslaken, kussensloop, toiletspullen, handdoek, pyjama, sloffen, regenpak, laarzen, extra stel kleren en ondergoed, lekker zittende schoenen, bestek (voorzien van naamstickers) en (voor als het slecht weer is) je zwemspullen.
o   Verder: een lunchpakketje voor de dag van vertrek, spullen en muziek voor de bonte avond, een zaklantaarn, eventueel een leesboek en/of een klein spelletje.
Let op:      
-      De kinderen mogen één zak(je) snoep meenemen. Frisdrank, geld en mobiele telefoon zijn niet nodig.

Ø  Een aantal zaken voor ouders/verzorgers
o   Mochten er nog bijzonderheden zijn (bijvoorbeeld; medicijnen, bedplassen, allergie) geef die dan tijdig door aan de stamgroepleerkracht van uw kind.
o   De kinderen worden rond 13.00 – 13.30 thuis gebracht.

We hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Zijn er nog vragen, dan horen we dat graag. Wij zijn van plan om er weer een grandioos kamp van te maken en met elkaar moet dat zeker lukken! Voor dringende zaken kunt u school bellen: 0229-247011 of het kamphuis ‘de burcht’ 035-6239454.
Om er een geslaagd kamp van te maken, hebben we natuurlijk hulp van u nodig. We zoeken ouders die het leuk vinden om mee te gaan als begeleider en daarnaast ook ouders die ons willen brengen naar en halen van de kamplocatie.

  • Vertrektijd is dagelijks om 11.00 uur vanaf de parkeerplaats bij de kerk aan de Plantage. Het adres is: Kolhornseweg 7 1213 RS Hilversum .

  • Als u kinderen brengt van de stamgroep van uw kind, kan het zijn dat er op de terugweg kinderen van de vorige groep mee terug rijden. De groepen zijn tussen 13.00 en 13.30 uur terug. De kinderen worden met hun spullen thuisgebracht.

We hopen dat we op u kunnen rekenen. Op het strookje hieronder kunt u aangeven op welke manier u ons van dienst zou willen zijn.

Lever het strookje uiterlijk vrijdag dinsdag 13 september weer in bij de leerkracht van uw kind. De ‘taxi-ouders’ ontvangen nog een brief met een routebeschrijving en een auto-indeling. Kampouders worden door de stamgroepleerkrachten benaderd. Natuurlijk kunt u een bonnetje inleveren voor de benzinevergoeding.

Alvast bedankt!

De leerkrachten van de bovenbouw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten