zondag 25 maart 2012

Verkeersexamen groep 7

Alle leerlingen van groep 7 (en een aantal 8ejaars) hebben vorige week een brief + pakketje papieren meegekregen met de route van het verkeersexamen. Ook zat er een blad bij waarop de eisen op staan waaraan de fiets moet voldoen waarop zij af willen rijden.

Ook de ouders die zich hebben opgegeven hebben om te posten hebben ondertussen een uitnodiging ontvangen voor de ouderavond hierover op basisschool de Dynamis.

Het is belangrijk dat de kinderen vanaf nu de route gaan oefenen! Jelmer gaf vrijdag nog een mooie tip, hij gaf aan dat het belangrijk is om de hele route te oefenen. Dus starten bij de parkeerplaats Huesmolen en daar ook weer eindigen.
Marieke gaf ook nog een hele mooie tip: de route eerst een paar keer met je ouders rijden. Als je de route denkt te kennen kun je je ouders dan achter je laten fietsen zodat jij de route eigenlijk zelf fietst. Je ouders zijn er dan nog bij om eventueel te helpen of aanwijzingen te geven.

Het is weer mooi weer dus grijp dit meteen aan om lekker een rondje te fietsen met uw zoon of dochter en meteen de route te oefenen. Twee vliegen in één klap! ;-)

Ps. voor het theorie examen oefenen?
Kijk op: http://examen.vvn.nl/ voor verschillende oefenexamens

Groetjes juf Sanne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten